_Hades 60 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Po przytrzymaniu lewego i prawego przycisku na raz zmienia mi się DPI, mam już przycisk na tej myszce do zmiany dpi i są opcje w gracz do zmiany czułości myszy, nie potrzebna mi ta opcja która dodatkowo utrudnia grę. Mysz tracer nexus TRM-505 USB masa netto 120g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolano lokiec 109 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Spróbuj pobrać najnowsze sterowniki albo jakiś program od producenta do konfiguracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Jakbym coś znalazł tobym nie pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolano lokiec 109 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Jakbyś napisał, że szukałeś i nic nie znalazłeś to bym nie pisał... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hdy 24 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Sprawdzałeś czy przy innych komputerach/laptopach też tak masz ? Jak tak to pozostaje tylko reklamacja albo pójście do fachowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi