RyBsoN. 99 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Typ Pracy: SygnaturaWymiary: Takie jak na forum :x Render, Stock: Brak Napis/y: RyBsoNTematyka: Najlepiej jeśli było by to cs 1.6 połączony z metin2 (najlepiej postać sura wp xDD )Kolorystka: DowolnaInne: W sumie to sam nie wiem czego chcę. Chcę dobre połączenie Csa 1.6 i metina w jednym. Myślałem nad : Po jednej stronie postać z csa, po drugiej sura wp z metina a jakoś pomiędzy, wyżej, na środku napis :X Wykażcie się wyobraźnią I KC za każdą pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanax1337 162 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 (edytowane) Edytowane 8 Czerwca 2018 przez xanax1337 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyBsoN. 99 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 7 godzin temu, xanax1337 napisał: O kur...de ale zaje...fajne. Dzięki wielkie. KC i te sprawy... O to właśnie mi chodziło. DO ZAMKNIĘCIA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi