Shino 1 881 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Następną nominowaną osobą jest @Donozor! Zapraszam do zadawania pytań! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Take 1 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Ile masz lat? [P] Jak masz na drugie imię? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 [P] Hejoo! [P] Jak tam? [P] Jak tam zdrówko? [P] A w szkole jak idzie? [P] Jak bardzo mnie lubisz? [P] Masz rodzeństwo ? [P] Lubisz pierogi? [P] Jak tak to jakie? [P] Co o mnie ogólnie sądzisz ? [P] Grasz w jakieś gry oprócz csa? [P] Opisz siebie w trzech słowach. [P] A teraz mnie [P] Ile masz w bicku? [P] Do jakiej wartości przywiązujesz największa uwagę i dlaczego? [P] Ulubione danie? [P] Masz dziwne nawyki? [P] Albo jakieś fetysze? [P] Lubisz Serniczek? [P] Dlaczego ta sieć? [P] Gdzie mieszkasz? [P] Ile wzrostu masz? [P] Ulubiony Kolor ? [P] Ulubiony rodzaj muzyki ? [P] Co chcesz dostać na urodziny? [P] Masz lęk wysokości? [P] Ulubiony film? [P] Jak masz na drugie imię? [P] Jesteś nieśmiały? [P] Cenisz bardziej charakter czy wygląd? [P] Często używasz wulgaryzmów? [P] Kogo chciałbyś spotkać z forum? [P] Jakie są Twoje pasje? [P] Czy jest coś, za czym wszyscy szaleją, a ty nie przepadasz? [P] Kogo najbardziej cenisz, podziwiasz oraz za co? [P] Pozdrowisz mnie?^^ [P] Buziaczki! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Jak trafiłeś na naszą sieć? Jakie to uczucie być milką ? Trenujesz coś? Czy Wercia jest pierożkiem ? xd Czy uczęszczasz do szkoły? 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi