Shino 1,881 Posted June 10, 2018 Share Posted June 10, 2018 Następną nominowaną osobą jest @Donozor! Zapraszam do zadawania pytań! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Take 1 Posted June 10, 2018 Share Posted June 10, 2018 [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Ile masz lat? [P] Jak masz na drugie imię? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
s t a r g i r l 3,949 Posted June 11, 2018 Share Posted June 11, 2018 [P] Hejoo! [P] Jak tam? [P] Jak tam zdrówko? [P] A w szkole jak idzie? [P] Jak bardzo mnie lubisz? [P] Masz rodzeństwo ? [P] Lubisz pierogi? [P] Jak tak to jakie? [P] Co o mnie ogólnie sądzisz ? [P] Grasz w jakieś gry oprócz csa? [P] Opisz siebie w trzech słowach. [P] A teraz mnie [P] Ile masz w bicku? [P] Do jakiej wartości przywiązujesz największa uwagę i dlaczego? [P] Ulubione danie? [P] Masz dziwne nawyki? [P] Albo jakieś fetysze? [P] Lubisz Serniczek? [P] Dlaczego ta sieć? [P] Gdzie mieszkasz? [P] Ile wzrostu masz? [P] Ulubiony Kolor ? [P] Ulubiony rodzaj muzyki ? [P] Co chcesz dostać na urodziny? [P] Masz lęk wysokości? [P] Ulubiony film? [P] Jak masz na drugie imię? [P] Jesteś nieśmiały? [P] Cenisz bardziej charakter czy wygląd? [P] Często używasz wulgaryzmów? [P] Kogo chciałbyś spotkać z forum? [P] Jakie są Twoje pasje? [P] Czy jest coś, za czym wszyscy szaleją, a ty nie przepadasz? [P] Kogo najbardziej cenisz, podziwiasz oraz za co? [P] Pozdrowisz mnie?^^ [P] Buziaczki! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anunnaki 2,412 Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Jak trafiłeś na naszą sieć? Jakie to uczucie być milką ? Trenujesz coś? Czy Wercia jest pierożkiem ? xd Czy uczęszczasz do szkoły? 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts