MiszczKunk 79 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Twój nick: Cziter | Angels Nick oskarżonego: franek 2 SID oskarżonego (komenda status): # 4 "franek 2" 2045 STEAM_1:0:681427158 2 06:54 18 + # 7 "Zobaczymy Jak Bomba Pierdolnie" 2028 STEAM_1:0:829565605 -1 43:57 51 0 Godzina i data przewinienia: 19:15 Opis sytuacji: Terrorysta celowo ucieka na szybe (txt) po czym ucieka ze strefy. Dowody (demo, SS, świadkowie): demko W razie czego jakby demko było źle nagrane są świadkowie. https://www78.zippyshare.com/v/X2zomput/file.html - Demko "franek 2"https://www83.zippyshare.com/v/2TUF7zBI/file.html -Demko "Zobaczymy Jak Bomba Pierdolnie" Edytowane 19 Czerwca 2018 przez MiszczKunk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Źle nagrałeś demko. Mi się odpala cs:go a drugi admin (żeby sprawdzić czy linki faktycznie są złe) odpala mu się anty wirus Świadkowie potrzebni. Ja przekażę adminom sprawę lub z tego miejsca proszę ich obserwować na pewno złamią regulamin ponownie bo już nie np. franka złapałem Na razie temat zostawiam otwarty @Stitcher dzieki, mi sie nie chce odpalic demko a jeszcze dwa dni temu Twoje demko bez problemu wlaczalem. Nie wiem co jest Edytowane 20 Czerwca 2018 przez VORDEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Pierwsze demko - franek2 widać jak jest za strefą tt i został zabity przez ct'ka Drugie demko - Zobaczymy jak............ wchodzi na txt dzięki czemu może skrócić 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszczKunk 79 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 W dniu 19.06.2018 o 20:17, VORDEN napisał: Źle nagrałeś demko. Mi się odpala cs:go a drugi admin (żeby sprawdzić czy linki faktycznie są złe) odpala mu się anty wirus Świadkowie potrzebni. Ja przekażę adminom sprawę lub z tego miejsca proszę ich obserwować na pewno złamią regulamin ponownie bo już nie np. franka złapałem Na razie temat zostawiam otwarty @Stitcher dzieki, mi sie nie chce odpalic demko a jeszcze dwa dni temu Twoje demko bez problemu wlaczalem. Nie wiem co jest Wydaje mi się, że wszystko wyjaśnione przez @Stitcher i możesz zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zbanowani po 60 minut jeden i drugi Sorki za opóźnienie ale mam urwanie głowy. Demko nie chciało mi działać a dziwne bo dzień wcześniej pobierałem i oglądałem inne demko. Dla pewnosci poprosiłem drugą osobę o pobranie ale miała podobny problem. Tak czy inaczej ja obejrzeć nie mogłem zamykam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi