Skocz do zawartości

Problem, Metin2, 99%,

Jeanette vi Rey

Rekomendowane odpowiedzi

W czym masz problem?: Otóż, gdy pobieram Metin2 wszystko ładnie idzie, ale ustaje na 99% i nic się nie rusza mimo, że czekam 24h. Wyłączyłam zaporę, antywirusa itp, ale  nadal to samo, nie mam już pomysłów co mogę zrobić. 

System na którym aktualnie grasz: Win 7

21 minut temu, RyBsoN. napisał:

Reinstal metina. Dzieje Ci się to na globalu? Też miałem z tym problem. Czekałem wiele razy po wiele godzin, i nagle się załadowało do 100 :)

Już kilka razy robiłam Reinstall i dalej to samo, usuwalam tez pliki zostawiajac foldery i od nowa pobierałam patcher, ale nic nie pomaga 😤

Sprawdzałaś obie wersje launchera? Tą od steama i GF? Kiedyś miałem ten sam problem na launcherze GF (wtedy chyba jeszcze nie było wersji steamowej). Rozwiązaniem, które znalazłem w internecie to było usunięcie wszystkich plików gry oprócz folderów i pobranie patchera na nowo.

11 minut temu, HanRayS napisał:

Sprawdzałaś obie wersje launchera? Tą od steama i GF? Kiedyś miałem ten sam problem na launcherze GF (wtedy chyba jeszcze nie było wersji steamowej). Rozwiązaniem, które znalazłem w internecie to było usunięcie wszystkich plików gry oprócz folderów i pobranie patchera na nowo.

Nie sprawdzałam wersji na steamie, ponieważ nie mogę zainstalować samego steam'a. A tą drugą opcję też już probowałam, ale mimo to dalej jest to samo.

@Jeanette vi Rey nadal występuje ten problem u Ciebie? Ja dziś pobierałem PLa od nowa to normalnie mi się spatchował... Od 0% do 99% poszło w jakieś 30 sekund i na 99% stało trochę (nie wiem ile ponieważ nie było mnie w domu 6h, zostawiłem patchera niech się zrobi) no ale po tym jak wróciłem było już git i PL gotowy do grania xD 

A co do Jawy xDDDD A zacznę sobie dla beki tam grać na modzie oczywiście (bez bota tam nawet nie opłaca się zaczynać).

• -_- zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności