Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 W czym masz problem?: Otóż, gdy pobieram Metin2 wszystko ładnie idzie, ale ustaje na 99% i nic się nie rusza mimo, że czekam 24h. Wyłączyłam zaporę, antywirusa itp, ale nadal to samo, nie mam już pomysłów co mogę zrobić. System na którym aktualnie grasz: Win 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyBsoN. 99 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Reinstal metina. Dzieje Ci się to na globalu? Też miałem z tym problem. Czekałem wiele razy po wiele godzin, i nagle się załadowało do 100 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 21 minut temu, RyBsoN. napisał: Reinstal metina. Dzieje Ci się to na globalu? Też miałem z tym problem. Czekałem wiele razy po wiele godzin, i nagle się załadowało do 100 Już kilka razy robiłam Reinstall i dalej to samo, usuwalam tez pliki zostawiajac foldery i od nowa pobierałam patcher, ale nic nie pomaga 😤 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanRayS 58 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Sprawdzałaś obie wersje launchera? Tą od steama i GF? Kiedyś miałem ten sam problem na launcherze GF (wtedy chyba jeszcze nie było wersji steamowej). Rozwiązaniem, które znalazłem w internecie to było usunięcie wszystkich plików gry oprócz folderów i pobranie patchera na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 11 minut temu, HanRayS napisał: Sprawdzałaś obie wersje launchera? Tą od steama i GF? Kiedyś miałem ten sam problem na launcherze GF (wtedy chyba jeszcze nie było wersji steamowej). Rozwiązaniem, które znalazłem w internecie to było usunięcie wszystkich plików gry oprócz folderów i pobranie patchera na nowo. Nie sprawdzałam wersji na steamie, ponieważ nie mogę zainstalować samego steam'a. A tą drugą opcję też już probowałam, ale mimo to dalej jest to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyBsoN. 99 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 @Jeanette vi Rey nadal występuje ten problem u Ciebie? Ja dziś pobierałem PLa od nowa to normalnie mi się spatchował... Od 0% do 99% poszło w jakieś 30 sekund i na 99% stało trochę (nie wiem ile ponieważ nie było mnie w domu 6h, zostawiłem patchera niech się zrobi) no ale po tym jak wróciłem było już git i PL gotowy do grania xD A co do Jawy xDDDD A zacznę sobie dla beki tam grać na modzie oczywiście (bez bota tam nawet nie opłaca się zaczynać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hizaszi 63 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Mi pomogło dopiero gdy formatowałem cały komputer xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi