xanax1337 162 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Nick na forum: xanax1337 Wiek: 20 Staż na Forum: 9 msc. Doświadczenie jako Grafik: Byłem grafikiem na wielu forach, wykonuję prywatnie zlecenia oraz wykonywałem grafiki dla szkoły do której chodziłem. Program w jakim pracujesz: Photoshop, Lightroom, Cinema 4d Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Lubię bawić się grafiką, bawić się stylami, pomagać innym. Posada grafika pozwoli mi się rozwijać i jednocześnie pomagać innym. Kila przykładowych prac(najmniej 5): Link do 10 zlecen wykonanych przez Ciebie: 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Na Taaak Był już tutaj grafikiem i sprawował się dobrze Posiada wysokie umiejętności, a jego prace są bardzo estetyczne Staż na naszym forum jest ok No i Wercii przyda się pomoc ;v ciekawe czy jeszcze pamiętasz naszą rozmowe na steam była dość ciekawa XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Jestem na Nie. Kilka miesięcy temu dostałeś tutaj grafika, po którym zrezygnowałes po krótkim czasie, dla mnie skreslilo to Ciebie od razu. Jest mało zleceń, przy których sama sobie daje radę bo wykonuje je od razu, więc dla mnie kolejny grafik jest niepotrzebny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Ja na tak. Graficy są zawsze potrzebni! Prace bardzo ładne i estetyczne. Obecnie robisz najlepszą tutaj grafikę;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Jak na moje to bez dwoch zdan powinno sie obejsc Swietne prace, wie co robi i jest w tym bardzo dobry Jego prace bardzo sie wyrozniaja w dodatku aktywny w dziale grafiki + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Biorę, ale pokaż coś więcej a nie tylko kilka postów na tydzień. W sumie na dwa tygodnie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi