Fidram 26 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 1. Serwer: PROCOD 45K 2. Nick: FIDRAM 3. Imię: KAMIL 4. Wiek: 15 5. Znajomość Amxx(0/10): 6 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak 7. Składka obowiązkowa (Tak/Nie): Od czasu do czasu mogę zrobić przelew. 8. Czas spędzony na forum: prawie jeden dzień 9. Opisać siebie: Miły, kulturalny, staram się nie szukać problemów, interesuje się gastronomią(chce zostać kucharzem) piłką nożną i komputerami 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Staram się grać jak najdłużej. Myślę że jestem lubiany na serwerze a zwłaszcza się bardzo dobrze dogaduje z Chadą 11. Linki do reklam: http://holyshit.pl/topic/44838-cs-classic/ http://cs-blancik.com/viewtopic.php?p=28485#28485 http://green-shot.pl/viewtopic.php?p=7348#7348 http://cs-soplica.com/topic/111146-cs-classic/ http://pobyku.com/topic/50705-cs-classic/ 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: Jeśli to będzie wh to robię ss/perm a jeśli aim to demo/perm. Jeśli się zdarzy, że gracz odwoła się to wstawiam demo na forum. -Gdy ktoś nadużywa micro: upomnienie,kick,ban 5 minut -Nadużywa Kultury na serwerze: Jak nadużywa to chyba pochwała A jeśli jest niekulturalny to ostrzeżenie, ban 5 minut i tak dalej ( zależy w jakim stopmiu ) 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Niestety non-steam. Nie kupuje steam ponieważ często konto zostaje shackowane a nie chce tracić 30 zł na coś co zostanie mi odebrane. Wole to przeznaczyć na serwerownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Jestem na tak. Gra często, reklamy zrobił, mikro ma. Ogarnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 - Spoko typek , na tsie często. - Wiek - Składka - Reklamy TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 TAK Kultura Ogar Amxx się douczy Ogarnie chłop Tylko spędzaj na servie więcej czasu ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 NIE- słaba znajomość AMX'a- nie dawno zacząłeś grę na PRO CODJa już wiem dlaczego podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Na tak : Wymagania są , ogarniasz . Fajnie sie z tobą gra , tylko poraw amx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidram 26 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Jeśli chodzi o amxx to jak dostanę admina to na pewno szybko ogarnę. Szybko się ucze. A na serwerze gram coraz więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 sory ale jestem na NIE: dopiero co zacząłeś grać nie masz 30h + spam w podaniu, edytuj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Na TAK ale graj czesciej na serwie ogarnie wymagania spelnione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 -Na TAK (można dać szansę) -Reklamy -składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 No nwm ;/ Amxx słabo, trochę lipa że steam nie masz ale, micro jest, reklamy są dam ci szanse na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Niesety na NIE Mala aktywnosc na forum jak i na servie , podlucz sie amx i zloz podanie za 2 tygodnie + siedz wiecej na serverze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ja także na nie Trochę mało grasz na serwie amx Godziny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Jestem na tak spoko gracz. admina powinien ogarnac:) podstawy amx zna wiez jak zbanowac,kicknac itp pluginow nie da rady wgrywac... mikro jest. widze go na serwerze czesto:) jestem na TAK... a i nigdy nie pisz w swoim podaniu bo to Ci nie pomorze tylko wrecz przeciwnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Tak -+reklamy +wiek w porządku +składka -amx sie nauczysz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Na tak. +reklamy +wiek w porządku +składka -amx ale da się przeżyć -steam + moim zdaniem ogarnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PISZ NA PWJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi