Kasia! 3 386 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Wakacje! Jak tam aktywność? Kto się pokazał? Widzisz osobę która w czerwcu wyróżniała się na tle forum? np. dużo pisała, pomagała, zgłaszała problemy oraz ogólnie dużo się udziela i chciałbyś ją/jego wyróżnić mianem użytkownika miesiąca? To idealny czas aby się zrewanżować i podziękować! W komentarzu wpisz nick jednej osoby która twoim zdaniem powinna wygrać oraz uzasadnij swój wybór. Zapraszamy do zabawy! Wzór: Nick: Powód: _ Zasady: W celu zapobiegnięcia spamu ~ Jeżeli nick kandydata został podany przez innego użytkownika wcześniej, dajemy pod tym postem reakcję. Aby wziąć udział w zabawie musisz posiadać 5 postów na Forum W zabawie nie biorą udziału: -_- Kasia! Shino Treść posta dosłownie "skopiowany" od Besi523 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Nick: @Aven Powód: Od bardzo dawna aktywny użytkownik, pomocny chłopak, który stara pomóc przy serwerach jak i przy grafice. Pamiętam, jak były początku DR CS:GO, był jednym z nielicznych, który się zainteresował serwerem i pomagał Karolowi, teraz to samo widzę, przy Zombie modzie, aktywny w sprawach serwera, dodaje różne poradniki, czy też właśnie ma admina na tym serwerze, bo chcę wesprzeć serwer. Jest strasznie miłym użytkownikiem, udziela się na czatboxie, z czego wynika, że atmosfera na nim jest przyjemna, osobiście nie widzę nikogo innego na to miejsce, niż właśnie Go. Życzę powodzenia! Edytowane 24 Czerwca 2018 przez Wercia. wkradło mi się kilka niepotrzebnych słówek lol 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hdy 24 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Nick: @Wercia. Powód: Krótko i na temat. Miła ,bardzo pomocna ,aktywna ,zaangażowana w życie sieci. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Nick: @PIOTR_xD Powód: Odkąd Piotr jest opiekunem ODD2 widać, że frekwencja na serwerze się poprawiła oraz wprowadza różne zmiany, które pomagają w rozwinięciu się serwera. Mogę również dodać, że jako sam admin bardzo dobrze się sprawował, przynajmniej za mojej kadencji. Jest bardzo zaangażowany w sprawy serwera, stara się by panował na nim porządek oraz ma z nim dosyć długą, nieprzerwaną historię. Uważam, że należy mu się wyróżnienie, bo mimo, że nie widać jakoś bardzo jego aktywności na całym forum, to można zauważyć znaczną w dziale DD2. Powodzenia 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Nowym użytkownikiem miesiąca zostaje: @Zimny. W dniu 24.06.2018 o 22:13, Wercia. napisał: Nick: @Aven Powód: Od bardzo dawna aktywny użytkownik, pomocny chłopak, który stara pomóc przy serwerach jak i przy grafice. Pamiętam, jak były początku DR CS:GO, był jednym z nielicznych, który się zainteresował serwerem i pomagał Karolowi, teraz to samo widzę, przy Zombie modzie, aktywny w sprawach serwera, dodaje różne poradniki, czy też właśnie ma admina na tym serwerze, bo chcę wesprzeć serwer. Jest strasznie miłym użytkownikiem, udziela się na czatboxie, z czego wynika, że atmosfera na nim jest przyjemna, osobiście nie widzę nikogo innego na to miejsce, niż właśnie Go. Życzę powodzenia! Gratulujemy! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi