kSeNeK^^ 0 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Nick: kSeNeK ^^ Pytanie: Problem z odpaleniem cs... System operacyjny: Windows 8.1 z usługą Bing ScreenShoot: * dodam w załączniku* Inne: Od 4 miesięcy tak mam..odpalam cs (non steam) i wyświetlają mi się takie o to błędy....(załącznik)...reinstalowałem cs z 10 razy...zaczęło się w marcu ale dałem sobie spokój bo myślałem , że samo zniknie...ale nie znika..proszę o szybką odpowiedź (format komputera nie wchodzi w grę bo nie umiem 😕 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hdy 24 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Skąd pobierałeś cs ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kSeNeK^^ 0 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 14 minut temu, Majkel. napisał: Skąd pobierałeś cs ? z CSSETTI...z tego forum....ten akurat jest z CSETTI..ale na wszystkich ten sam błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hdy 24 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Spróbuj usunąć wszystki pliki dlll. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kSeNeK^^ 0 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 (edytowane) Usunąłem i pokazuje się takie coś... (bylo ich 48XD ) Edytowane 25 Czerwca 2018 przez kSeNeK^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hdy 24 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Hmm... Miałem kiedyś to samo ale nie pamiętam jak to zrobiłem 😕 Szukałeś w necie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kSeNeK^^ 0 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 1 minutę temu, Majkel. napisał: Hmm... Miałem kiedyś to samo ale nie pamiętam jak to zrobiłem 😕 Szukałeś w necie ? tak...przez miesiąc to szukałem ... ale nic ..wkoncu sie poddałem a teraz nie mam co robić i dalej próbuje z tym walczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hdy 24 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Kup może csa ze steama wtedy będziesz miał gwarancje że się nie zepsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kSeNeK^^ 0 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 2 minuty temu, Majkel. napisał: Kup może csa ze steama wtedy będziesz miał gwarancje że się nie zepsuje jestem typową Polską Cebulą i nie chce mi sie hajsu wyrzucać XD myślałem ze da się to naprawić ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hdy 24 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Myślę że tylko format został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kSeNeK^^ 0 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 6 minut temu, Majkel. napisał: Myślę że tylko format został japier** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Po oczyszczeniu wszystkich plików związanych z cs próbowałeś go zainstalować w innej lokacji, najlepiej innej partycji (nie na głównej)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kSeNeK^^ 0 Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 W dniu 25.06.2018 o 12:47, Esme napisał: Po oczyszczeniu wszystkich plików związanych z cs próbowałeś go zainstalować w innej lokacji, najlepiej innej partycji (nie na głównej)? spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kSeNeK^^ 0 Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 usunąłem całego csa...wszystkie związane z nim pliki... pobrałem jeszcze raz...zainsatalowalem i dalej ten błąd.. nie chciałem formatu komputera zrobić ale czy jest osoba która pomogłaby mi w tym? mówiła co robić itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi