Klejuu 29 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 (edytowane) 1. Nick: тнє вσѕѕ2. Imię: Tomasz3. Wiek: 154. Znajomość sourcemod (0-10): 75. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **:Mam na imię Tomasz pochodzę z Kędzierzyna-Koźla , po wakacjach zacznę naukę w 3 gimnazjum.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Rezygnacje złożyłem z powodu że nie miałem czasu na gry i musiałem poprawiać zaległości w nauce . Więc chcę spróbować jeszcze raz.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 3 do nawet 10 xD bo no lifem jestem.9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zazwyczaj tak 10-2310. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od 2.5 lat mam cs i 1357h11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 26 Czerwca 2018 przez The Boss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Jestem na tak, czasem wbijam na serwer to przeważnie na nim siedzi. "Kulturalny chłopak" XD Umie się zachować. Nie bądź tego taki pewien, że po wakacjach będziesz w 3 gimbie, chemia Ci została w sierpniu xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Na Tak Nie ma co tu dużo mówić Byłeś adminem dobrze się sprawowałeś Masz aktywność (za dużą XD) oraz poczucie humoru Tylko zmien nazwe na podanie the boss czy coś takiego bo zaraz sie przyczepią i jeszcze warna dostaniesz Zamiast przelewu możesz mnie z chemii poduczyć XDDD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezuss1337 38 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Skracasz, jesteś wulgarny i łatwo dajesz się prowokować. Po za tym wziąłeś wzór podania z szybkiej rekrutacji. Odrzucam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezuss1337 38 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi