Wasyl25 229 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Twój nick: MefedronToSzmata Nick oskarżonego: Vorden IP/SID oskarżonego (komenda status): Maacie Godzina i data przewinienia: 20;57 Opis sytuacji: Dostałem bana za mikro 16+ a mam mutacje XDDDD Dowody (demo, SS, świadkowie): AMXBAN Uwagi (opcjonalne): XDDDD nawet sie nie można pobawići zmiekczyć głosu śmieszne Zachowanie ze strony OPIEKUNA SERWERA DEATHRUN 1.6 Dobra wywalone mam w to siema ;3 Edytowane 1 Lipca 2018 przez Wasyl25 1 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Wypowiem się Może i gadamy na ts ale uj mnie to obchodzi. Od kiedy straciłeś admina to ci odyebało i wszyscy to widzą. Wchodzisz na serwer robisz głos jak pięciolatka która wróciła z przedszkola i chwali się mamie że ma nowe wzorki na zadanie. Sam prowokujesz takie sytuacje. Ban słuszny ELUWA. 5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Ty głupszy niż ustawa przewiduje jesteś wasyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Blokuję temat, opiekun się wypowie, a głupie komentarze nie będą miały miejsca. 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Ja tylko dodam, że to było żałosne. Nie wiem czym spowodowane jest Twoje zachowanie. Z admina zrezygnowałeś sam więc raczej z tego powodu się nie mścisz. Więc nie wiem czym sobie na to zasłużyliśmy żebyś wchodził na serwer i robił przysłowiowe jaja które ani nie są śmieszne ani fajne. Jeżeli masz robić tak dalej to lepiej nie graj u nas na DR bo to co sobą reprezentujesz świadczy tylko i wyłącznie o Tobie. I nic więcej już nie napiszę z szacunku do moderatorów oraz samego siebie a czytając tytuł tematu powinienem był to zrobić. Edytowane 1 Lipca 2018 przez VORDEN 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi