Jump to content

Automatyczne przenoszenie na inny serwer

Karolak

Recommended Posts

Witam.

Jestem tu nowy więc jak nie ten dział itp to proszę jakiegoś dobrego moderatora/admina żeby przeniósł tam gdzie trzeba.

A teraz jak w temacie. Jest tak, że wchodzę sobie na jakikolwiek serwer prócz 'deathmatch' w C.S 1.6 NS i wszystko elegancko dopuki nie nacisnę jakiegoś klawisza po za WSAD'em. Zrobiło się to od kiedy dodałem jeden z serwerów do ulubionych. Nie pytajcie, który bo nie mam pojęcia. Nie zaczęło się to dopuki nie zresetuje gry.

Miał ktoś podobny problem albo widział ktoś coś takiego? Nigdy sam w bindowanie klawiszy się nie bawiłem więc nieudana jakaś próba odpada.

• Root

no to dodaj na niego prawa tylko do odczytu, bo wchodzisz na jeb*** syf, który na siłę musi przyciągać do siebie graczy takim gównem.

Masz też możliwość zainstalowana innego cs, lepszego, bo to o czym piszesz było popularne może 4 lata temu i jeszcze wtedy ludzie nie mieli jak się przed tym bronić, ale teraz są różne zabezpieczenia w cs tak by uniknąć tego typu problemów

• Like 1

• Root

Wiesz, że to nie pomoże na stałe? Odbindowałeś klawisze, które Ci ktoś zbindował wchodząc na serwer, czyli nie zrobiłeś nic. Ty powinieneś zablokować edycję configu, ustawiając mu tylko do odczytu, bo wtedy takie serwery nie będą mogły na stałe Ci podmieniać wartości w pliku

Config tylko do odczytu nie zawsze działa. Te gowniane serwery maja juz na to sposoby i pare razy sie juz o tym przekonalem.

Ja z swojej strony moge polecić

https://cssetti.pl/download

Korzystałem z niej wiele lat jest zabezpieczona przed wirusami. Blokuje wszystko cokolwiek serwer chce zmienic w twoim cs. Przy okazji w konsoli bedzie napisane co zablokowal.