RomantykNLO 140 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) Twój nick:RomantykNLO Nick oskarżonego:MaseloJZP SID oskarżonego (komenda status): Zapomniałem wziąć Godzina i data przewinienia: 12:30 Opis sytuacji: Obraza Dowody (demo, SS, świadkowie): https://zapodaj.net/690785404f73b.jpg.html https://zapodaj.net/2fa7270106586.jpg.html Uwagi (opcjonalne): Myślę że parę godzin ewentualnie 1 dzień będzie perfekto. Poza tym to nie wszystko co pisał, ale reszta się powtarza. Po prostu pisał to samo parę razy tylko w innej formie. Przyznam szczerze też nie byłem bez winy, bo gdy pisał coś do mnie odpisywałem że myli mnie z jego mamą, ale no nerwy puszczały XD Edytowane 5 Lipca 2018 przez RomantykNLO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszczKunk 79 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Wypowiem się tak na ten temat, obraził Cię powinien dostać bana ale nie potrzebnie go też prowokowałeś do dalszego działania. Tyle ode mnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) Przejrzałem logi Obrażał Cię, przeklinał przy okazji jeszcze jeden gość na chwilę się przyłączył No i prowokacje z Twojej strony były przy okazji raz też go obraziłeś. Ale czy więcej z Twojej strony było tego nie wiem. Maseło ban na 3h Tobie za prowokacje 30 min i za obrazę 3h ale z racji tego, że się trochę przyznałeś i złożyłeś skargę daję łącznie 1,5h myślę, że będzie sprawiedliwie @RomantykNLO nie wiem co Cie bawi w tej decyzji ale jak chcesz to moge wyciagnac tu logi i Ci udowodnic, ze sam bez winy nie jestes. Wyciagne dowod na prowokacje i na obraze. Tylko daj znac na PW czy mam to zrobic i ja to tutaj dodam. Edytowane 5 Lipca 2018 przez VORDEN aktualizacja 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi