RomantykNLO 140 Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 (edited) Twój nick:RomantykNLO Nick oskarżonego:MaseloJZP SID oskarżonego (komenda status): Zapomniałem wziąć Godzina i data przewinienia: 12:30 Opis sytuacji: Obraza Dowody (demo, SS, świadkowie): https://zapodaj.net/690785404f73b.jpg.html https://zapodaj.net/2fa7270106586.jpg.html Uwagi (opcjonalne): Myślę że parę godzin ewentualnie 1 dzień będzie perfekto. Poza tym to nie wszystko co pisał, ale reszta się powtarza. Po prostu pisał to samo parę razy tylko w innej formie. Przyznam szczerze też nie byłem bez winy, bo gdy pisał coś do mnie odpisywałem że myli mnie z jego mamą, ale no nerwy puszczały XD Edited July 5, 2018 by RomantykNLO 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiszczKunk 79 Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Wypowiem się tak na ten temat, obraził Cię powinien dostać bana ale nie potrzebnie go też prowokowałeś do dalszego działania. Tyle ode mnie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V0RDEN 1,578 Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 (edited) Przejrzałem logi Obrażał Cię, przeklinał przy okazji jeszcze jeden gość na chwilę się przyłączył No i prowokacje z Twojej strony były przy okazji raz też go obraziłeś. Ale czy więcej z Twojej strony było tego nie wiem. Maseło ban na 3h Tobie za prowokacje 30 min i za obrazę 3h ale z racji tego, że się trochę przyznałeś i złożyłeś skargę daję łącznie 1,5h myślę, że będzie sprawiedliwie @RomantykNLO nie wiem co Cie bawi w tej decyzji ale jak chcesz to moge wyciagnac tu logi i Ci udowodnic, ze sam bez winy nie jestes. Wyciagne dowod na prowokacje i na obraze. Tylko daj znac na PW czy mam to zrobic i ja to tutaj dodam. Edited July 5, 2018 by VORDEN aktualizacja 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V0RDEN 1,578 Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts