Triggered 0 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) 1. Twój Nick: ONLY HS 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: SONUŚ 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:221668020 5. Data i godzina zdarzenia: ok. 20:08 5lipca 6. Mapa: ba_jail_soar_beta2 7. Opis sytuacji: SONUŚ wyzywal mnie od głupka i mój nick Dowody (demo/screeny/świadkowie): 9. Wynik/numer rundy/czas: 8 runda Edytowane 5 Lipca 2018 przez Triggered 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) Weźcie zwarnujcie tego kogoś bo posty nabija tylko. @Netherslay co się stało z tym serwerem odkąd przestałem grać? XD @Kasia! @Shino edit1; @Triggered cs jest od 16 roku życia, właśnie po to żeby podstawówka mogła się bawić na dworze a nie zaśmiecać community. No chyba, że jest jakaś ogarnięta osoba, która mentalnie dorosła do rozmowy z ludźmi. Edytowane 5 Lipca 2018 przez Peter 9 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Gościu, od czego masz możliwość zapraszania na steam, żeby napisać do administracji? 1. Czy to jest w ogóle jakakolwiek obraza? 2. Było już dawno temu wspominane, żeby nie pisać takich bezsensownych skarg, bo nie od tego one są. 3. Zastępcy opiekuna nie ma, a Opiekun rezygnuje, i robisz tym czymś dodatkowe, niepotrzebne zamieszenie. Jak chcesz dodaj mnie na steam, czy kogokolwiek z administracji, i tam pisz takie sprawy... Tak jak @Peter napisał to już powinno lecieć pod warna, chociaż wątpię, żeby 12latek próbował nabijać sobie posty. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Jednym słowem - wstyd. Forum i dział skarg, i nawet SB nie służą po to, żeby można było się wypłakać, a ostatnio jest to dosyć praktykowane. Z płaczem do mamy. Zamykam. 1 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi