Triggered 0 Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 (edited) 1. Twój Nick: ONLY HS 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: SONUŚ 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:221668020 5. Data i godzina zdarzenia: ok. 20:08 5lipca 6. Mapa: ba_jail_soar_beta2 7. Opis sytuacji: SONUŚ wyzywal mnie od głupka i mój nick Dowody (demo/screeny/świadkowie): 9. Wynik/numer rundy/czas: 8 runda Edited July 5, 2018 by Triggered 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter 399 Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 (edited) Weźcie zwarnujcie tego kogoś bo posty nabija tylko. @Netherslay co się stało z tym serwerem odkąd przestałem grać? XD @Kasia! @Shino edit1; @Triggered cs jest od 16 roku życia, właśnie po to żeby podstawówka mogła się bawić na dworze a nie zaśmiecać community. No chyba, że jest jakaś ogarnięta osoba, która mentalnie dorosła do rozmowy z ludźmi. Edited July 5, 2018 by Peter 9 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnuFFy 1,119 Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Gościu, od czego masz możliwość zapraszania na steam, żeby napisać do administracji? 1. Czy to jest w ogóle jakakolwiek obraza? 2. Było już dawno temu wspominane, żeby nie pisać takich bezsensownych skarg, bo nie od tego one są. 3. Zastępcy opiekuna nie ma, a Opiekun rezygnuje, i robisz tym czymś dodatkowe, niepotrzebne zamieszenie. Jak chcesz dodaj mnie na steam, czy kogokolwiek z administracji, i tam pisz takie sprawy... Tak jak @Peter napisał to już powinno lecieć pod warna, chociaż wątpię, żeby 12latek próbował nabijać sobie posty. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino 1,881 Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Jednym słowem - wstyd. Forum i dział skarg, i nawet SB nie służą po to, żeby można było się wypłakać, a ostatnio jest to dosyć praktykowane. Z płaczem do mamy. Zamykam. 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino 1,881 Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts