Pancio. 218 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) Cześć. Dzisiaj po 20 dostałem kicka z serwerów Valve bo nie mogę się połączyć z VAC. Przekierowuje mnie na tą stronę https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837&l=polish Robiłem wszystko z tej listy ale to nic nie dało. Po restarcie komputera mogłem na max 30 min. grać sobie normalnie ale potem znowu mnie wywalało. Z góry dzięki za pomoc EDIT: z góry mówię że nie korzystam z żadnego Cheat Engine ani innego gówna Edytowane 5 Lipca 2018 przez K3ndinh0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makusiek 18 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Spójność plików jak nie to reinstal steam i cs. Mialem ten sam problem po tym mi juz nie wywalalo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 A moze reset routera pomoze jesli masz zmienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi