Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 6 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Witam, Użytkownik @KoreptaZM tworzy mapy dla modów zombie mod i mam do Was pytanie, Jak oceniacie jego pracę? https://steamcommunity.com/id/korepta2/myworkshopfiles/ Czy jest tutaj jakaś mapa, która Wam się podoba i mogłaby wejść na serwer? Informuje też, że możecie tutaj podrzucać swoje propozycje dla map, a sam autor otrzyma nagrodę w postaci usług na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciairek 7 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Praca świetna, idealnie odwzorowane mapy z 1.6, z przyjemnością pograłbym na zm_ice_attack3_csgo i zm_snowbase_csgo oraz zm_killdust2_csgo. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Mapy ktore byly spoko z 1.6 i sa odwzorowane : - zm_good_kampv2 - ice attack (mapa ktorej nie moglem znaleść) -snowbase 50/50 czyli czasami bardziej gracze wpisywali rtv niz ja grali - dusthorrror (juz jest) - zm_foda tez w sumie byla spoko -zmx1 chetnie bbym zobaczyl ta mape na naszym serwerze - colores wyglada nawet nawet - jestem za wgraniem jak bedzie taka mozliwosc - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoreptaZM 3 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Bardzo mi miło, jeśli mielibyście jakieś propozycje lub swoje wizje map to bardzo proszę o kontakt, chętnie bym dostosował się odnośnie kamp, stylistyki wedle waszych oczekiwań. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi