soey455 16 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Nick:Soey Wiek:17,5 Kilka słów o Tobie: Cześć jestem Michał pochodzę z województwa Podlaskiego Często gram w cs i lige legend. Lubię grać w piłke i jeździc na rowerze .Często można mnie spotkać na ts Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Chcę żeby na serwerze trwał ład i porządek Czy posiadasz doświadczenie jako admin?:Nie Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/SoeyOstatnioNiegraem/193.33.176.143:27015/ STARE KONTO https://www.gametracker.com/player/Soey/193.33.176.143:27015/ NA TYM GRAM Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10):4 Staż w grze: z 7lat Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy):2-3h dziennie jak mi się nudzi nawet 5h 2 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Na tak. Często przesiaduję na serverze. Jest aktywny i stara się utrzymywać porządek w miarę możliwości. GT - masz jakieś życie? XD Ja rozumiem, że są wakacje itd., ale no. :D 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Na nie Jest botem Nie potrafi grać w lige legend. A tak na serio to TAK GT+ Wiek+ Amx go nauczę ^.^ Staż+ 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[BOR] PEWNIAK 37 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Co ja więcej mogę dodać, wszystko już zostało powiedziane. Również jestem na tak. Ogarnięty człowiek, ma dużo energii i na serwerze jest duszą towarzystwa. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszczKunk 79 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Na tak amx+/- wiek+ gt+ Nie ma psychy chłop :f 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 A ja jestem na nie pisaliśmy o tym i napisałem Ci, że na chwilę obecną nie przyjmę Cię Ponieważ upominałem Cię kilkanaście razy byś pilnował swojego słownictwa ale nadal przeklinałeś, wczoraj w logach przypadkowo natrafiłem się na powtórkę z rozrywki Ostatnio na forum pokazałeś się chyba z najgorszej strony, sprawa jest świeża bo to było z 2 dni temu GT jak na tydzień jest ok, raz dobre a momentami mniej ale jest to tylko tydzień i jak dla mnie jest to za krótko. Ja chciałbym obserwować Twoje zachowanie i jakie są Twoje intencje. No ale problemem nie będzie jeśli podanie odrzucę i będziesz się starał pokazać z lepszej strony i ponownie spróbować. odrzucam 2 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi