kobra12000 1 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 1. Nick: Oskaruś 2. Zawinil admin 3. Nick oskarżonego Kvasek 4. nie znam steam id tego osobnika 5. Data i godzina 07.07.2018 godzina 23:22 6. Nie pamietam mapy 7. A wiec dostalem bana za niby pomoc kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 (edytowane) 3.12 Współpraca Zombie z Humanem - Ban 4h -> Ban dzień Razem z fluffy pomagaliscie sobie w misjach. Przychodzicie na serwer i placzacie ze ja niby naduzywam admina, dodaje sobie ap ciagle oszukuje. Robicie sie nudni a ja takiego zachowania nie bede tolerował. Tyle ode mnie. @edit Upominalem Cie tyle razy zebys sie ogarnal, a twoje teksty to byly "ale ty oszukujesz" "ja nic nie robie" "mowie prawde". Mam Ci jeszcze calowac raczki zebys zrozumial? Edytowane 7 Lipca 2018 przez Kvasek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobra12000 1 Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 (edytowane) ale no to mogl bys dac ostrzezenie czy cos albo ban na 15 min a ty odrazu na 4 czy ile h mogl byś byc wyrozumialy i dac ostatnia szanse Edytowane 7 Lipca 2018 przez kobra12000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NosorozechUJ 20 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Ty nie masz gościu 17 lat ;p Nie rozumiesz jak działają proste zasady na tym świecie. Jak masz przedział 4h - dzień, to się ciesz, że dostajesz najniższą karę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 8 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Cytat 3.12 Współpraca Zombie z Humanem - Ban 4h -> Ban dzień Admin nie jest zobowiązany do dawania Ci upomnienia, zważywszy na to, iż grasz dość długo i logicznym jest, że zombie nie powinno współpracować z Human... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 8 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi