xeon 0 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 (edytowane) Twój nick: xeon Wiek:16,5 Kilka słów o Tobie: Mam na imię Dominik. Lubię grać w piłkę i grać w cs i lige legend. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Bo chce żeby na serwerze była miła i przyjemna atmosfera. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: Tak byłem adminem na kilku serwerach cod mod i deathrun Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 9/10 Staż w grze: 3lata z przerwami Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/xeon/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): w wakacje które są obecnie 5-6 godzin lub cały dzień a gdy rozpocznie się rok szkolny czasami 1-2 w pon-piątek a weekendy 7-9 godzin Czy uiścisz składkę adminowską?: pewnie tak Edytowane 8 Lipca 2018 przez xeon 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Ja jestem na nie, nic o sobie napisałeś to po pierwsze. Po drugie Twoja aktywność na forum pomimo próśb nadal jest znikoma. 8 na 9 postów to podania XD. Trochę z Tobą grając uważam że średnio ogarniasz. Gt +- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 dzisiaj ban za przeklinanie/obrazanie gdzie bylem swiadkiem Odrzucam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi