JayMcKenzie 393 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Nick: Jay McKenzie Opis problemu: Witam Odpaliłem dzisiaj po dłuższej przerwie CS 1.6, lecz niestety, zarówno w menu, jak i w grze, FPSy oscylują na poziomie 10fps'ów. Czym to może być spowodowane? Screen z FPS'ami w menu załączam w linku poniżej ScreenShoot: https://www95.zippyshare.com/v/RO7JOCor/file.html System operacyjny: Win10 Kontakt: steamcommunity.com/id/jaymckenzie Inne: — Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Moze glupie pytanie, ale nie masz przypadkiem komend fps_max i fps_override ustawione na 10? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Nie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Next! 8 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Windows 10 to shit. Może dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Sam mam W10 i jakoś nie mam tego problemu. Sam myślałem ze W10 to shit, ale teraz już tak nie myśle. Nie mam z nim żadnych problemów. Jak w innych grach nie masz problemów to znaczy, że to wina tylko ustawien CS'a. Spróbuj przeinstalować albo wyłączyć synchronizacje pionową ( chociaż powinna blokować ona fps na 60 więc to raczej nie to) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMcZaG 4 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 ja miałem tak raz tylko wyłączyłem i włączyłem i działało ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi