kolano lokiec 109 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Witam, ostatnio pobrałem sobie program Hlae do CSGO do edycji demek i mam pytanie. Czy jak odinstalowałem już ten program to grozi mi jeszcze vac? Wcześniej odpalałem csa w trybie -insecure ale teraz nie wiem czy mam coś w plikach pousuwać czy reinstall csa NWM. W poradnikach do tego nic nie piszę o odinstalowywaniu tego. 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Ja tam nwm, ale ja na twoim miejscu bym zrobil reinstal mimo wszystko i nie ryzykował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebb 16 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Ja na twoim miejscu też bym zrobił reinstall. Szkoda konta, jak jeszcze masz zakupione inne gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Reinstall całego steama, a nie tylko CS. Tak to Ci nic nie pomoże. Jakieś pliki i tak zostaną, ale bedzie to mniejszość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi