Kursor2k 32 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Mój nick: Kursor2k Chciałbym dostać unbana na ct na jailbreaku w cs go. Wiem za co dostałem bana na ct za nie ogarnianie, nie znałem wtedy całego regulaminu, ale teraz zapoznałem się z całym, chcę się poprawić i móc prowadzić na jailbreaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 To nie wzór prośby o UB oraz pomyliłeś działy. Prośbe o ub złóż w dziale serwera jailbreak cs go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi