LAYZOOO 134 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) Siema, wpadliśmy z kilkoma osobami na pomysł zagrania takiego mecza/meczy ze składami z graczy z serwera. Zależnie od ilości chetnych można by zrobić 2/3/4 zespoły i pograć miedzy sobą. Albo po prostu zebrać sie na TSie i poprostu pograć takie mixy. Pisze tutaj bo na priv ciezko ogarnąć ludzi a tutaj kto zobaczy ten zobaczy i może dołączy. Jak bedzie mało osób np 10 to można zagrać po prostu na siebie kilka meczy z mieszaniem składów. Serwery mysle że z challengememe.gg byłyby najlepsze bo można rollować składami, więc załóżmy że konto na stronie jest wymagane. Termin pewnie jakiś weekend i jak ktoś by sie zgłaszał to niech ma prawie pewność że może grać w załóżmy najbliższy albo inny weekend. Aha i bez toxiców i tylko ludzie z mikro i TS'em Kto chętny niech da reakcję serduszko zamiast like. Edytowane 15 Sierpnia 2018 przez LAYZOOO 2 1 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebb 16 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Ja jestem zainteresowany.. jutro dam znać w tym temacie czy jestem pewny na 100% do udziału. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 jest inna fajna strona z serwera popflash 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda11 43 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Jestem zainteresowany i w tą sobote mnie nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Makusiek, Cianek, Sweet, Luqi, Baton, Layzo, Eqq, Ekspo, Sebb i Legenda, mamy dziesiątkę, można sie umówić na termin i pogramy mecza Proponuje od siebie ten piątek, ale głosujmy Serduszko - piątek Smutny - sobota Haha - przyszły tydzien Tylko głosują ci wypisani i ci co mogą robić jako zastępcy 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda11 43 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 ❤️ ,haha i każdy dzień oprócz soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) Eee, pany też bym zagrał z chęcią Jakby co ja mam czas pomiędzy wtorkiem a piątkiem, przyszłego tygodnia Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez K3ndinh0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EkSpO 8 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Obojętnie kiedy będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FifiSmurf1231 1 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Chętnie zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) + join Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez BOT SKUNIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeyJey89 56 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Chętnie zagram fajna inicjatywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucaDeLaPhedi 5 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 stary alkus chetny do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkuN1 1 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 tez bym zagrał 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Myślimy nad organizacją bo jest więcej niż 10 chętnych, na ten moment 16 aż, więc chyba za tydzień w piątek może byśmy wystartowali mini turniej na 4 drużyny, półfinały a potem finał i mecz o 3 miejsce. 4 kapitanów (proponuje tych z najdłuższym stażem na serwerze) by wybierało graczy do drużyny jak na wuefie, po kolei. Zbierzemy graczy np do środy, wtedy wybierzemy teamy i każdy zespół weźmie sobie jak znajdzie stand'ina z serwera oczywiście. Tylko żeby nie było jak ostatnio że ktoś przegra pierwszy mecz i nie chce grać tego o 3 miejsce albo nie podoba mu sie zespół i sie poddaje, bo gramy for fun Na ten moment są: Sweetmonster, Luqi, Luca, Mapet, Baton, Ekspo, Eqq, Cianek, Layzo, Skun, Skunik, JeyJey, Sebb, Legenda, makuś, Bonyfacy, oraz możliwe że @Donozor @BotPapaBear, prosiaczek, KeNy. Na tych graczy liczę najbardziej choć zapraszamy każdego chętnego z serwera. Nie wymieniłem trzech osób spod tego posta bo nie kojarzę żeby grali, a przynajmniej w ostatnim czasie, na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotPapaBear 2 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 @LAYZOOO ja raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebb 16 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 (edytowane) Fajnie gdyby jakieś dziewczyny z pograły @Wercia. @Nessia @klaudia_1995 @Kasia! @Marina. Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez sebb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzeku 6 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Chętny Tak czytając to, może po prostu zrobić limit 20/30 osób, losowo zrobić drużynę składająca się z owych graczy, zrobić po prostu od razu półfinały w formacie BO3 i jako nagrodę jakieś typowe VIPY na jakiś krótki okres, jeżeli byłby problem z nagrodami, chociaż zwykły fun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuva 2 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Hmm a no jestem zainteresowany zalezy które godziny to będą tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0siaczek 22 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 To kiedy gramy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebb 16 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 (edytowane) za tydzień jutro zapraszam na 19/20 na teamspeak żeby wszystko obgadać co i jak robimy. Edytowane 18 Sierpnia 2018 przez sebb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi