Właściciel Qesik 11 973 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Witam, Co myślicie o rozbudowaniu nagród o tzn osiągnięcia? Teraz otrzymuje się je za elite, jakieś konkursy itd, a ja chciałbym dodać do tego: 1. Zdobycie danej ilości postów 2. Przesiedzenie danego czasu na forum 3. Zdobycie danej ilości like 4. Napisane iluś poradników w danym dziale itd Jeżeli uważacie, że to dobry pomysł to moglibyście podesłać też obrazki jakie widzicie do danych nagród. Aktualne wyglądają tak https://forum.cs-classic.pl/awards/category/3-elita-sieci/ 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milosh 92 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Ja widzę to szybciej tak, dodanie odznak np 5 odznak. 1- Liczba postów 2-Reputacja 3-Udzielanie się na SB 4-Liczba godzin przesiedzianych na forum 5- "Napisanie iluś poradników w dziale" Podzielić je na tiery/lvl. Załóżmy po zdoybciu 3 odznak na maksymalny poziom dostaje się rangę weteran/ która po zdobyciu pięciu odznak przechodzi w rangę elita. Mój punkt widzenia propo tego. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 973 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Znaczy to co napisałem, to był przykład i można go rozbudować. Bardziej chodzi mi oto, że fajnie by było gdyby użytkownicy wykazali się własną inicjatywą i dodali coś od siebie, np: ikonki które by widzieli oraz swoje propozycje co do nagród, a raczej kategorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi