Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Witam, Co myślicie o rozbudowaniu nagród o tzn osiągnięcia? Teraz otrzymuje się je za elite, jakieś konkursy itd, a ja chciałbym dodać do tego: 1. Zdobycie danej ilości postów 2. Przesiedzenie danego czasu na forum 3. Zdobycie danej ilości like 4. Napisane iluś poradników w danym dziale itd Jeżeli uważacie, że to dobry pomysł to moglibyście podesłać też obrazki jakie widzicie do danych nagród. Aktualne wyglądają tak https://forum.cs-classic.pl/awards/category/3-elita-sieci/ 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milosh 92 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Ja widzę to szybciej tak, dodanie odznak np 5 odznak. 1- Liczba postów 2-Reputacja 3-Udzielanie się na SB 4-Liczba godzin przesiedzianych na forum 5- "Napisanie iluś poradników w dziale" Podzielić je na tiery/lvl. Załóżmy po zdoybciu 3 odznak na maksymalny poziom dostaje się rangę weteran/ która po zdobyciu pięciu odznak przechodzi w rangę elita. Mój punkt widzenia propo tego. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Znaczy to co napisałem, to był przykład i można go rozbudować. Bardziej chodzi mi oto, że fajnie by było gdyby użytkownicy wykazali się własną inicjatywą i dodali coś od siebie, np: ikonki które by widzieli oraz swoje propozycje co do nagród, a raczej kategorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi