Pancio. 218 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 (edytowane) Hej, wraz z @sebb pomyśleliśmy aby zrobić mecz Admini z Only Mirage vs Admini z FFA. Mecz byłby w formacie BO3, gdzie na pewno byłaby mapa Mirage oraz jedna wybrana mapa przez FFA i jedna wybrana mapa przez OM. Mecz odbyłby się między 1-3 września. Czekam na odpowiedź od FFA @sebb jeśli da radę to możemy spróbować dwa teamy z FFA i dwa teamy z OM ale nie wiem czy wszyscy będą chcieli więc wtedy 5v5 i dwóch rezerwowych do każdego teamu. @Makusiek najlepiej aby między sobą ustalić składy, fajnie jakby znalazło się po 10 osób i 4 ekipy zrobić i zagrać wtedy każdy na każdego z finałem BO3 i meczem o 3 miejsce też BO3 Hey, ludzie. Po co wy się o byle co kłócicie, robicie spam a to jest temat tylko w sprawie meczu, więc chill @sebb proszę o team na pw i w razie czego jeden zmiennik może być Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez K3ndinh0 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebb 16 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Ogarniamy 5 osób czy wszystkich adminów? Tylko wydaję Mi się, że jeżeli wszyscy administratorzy nie będą chcieli grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłaszam się z FFA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 To jest jakiś żart z waszymi postami. Zgodziłam się na temat, ale nie zalew osób które mają regulamin w poważaniu. Ukryłam posty które nie mają nic do tematu, lub ograniczają się do "zgłaszam się z FFA" Brawo panowie! Jeśli jesteście zainteresowani to zbierzcie grupę i dopiero dyskutujcie lub przekażcie od razu cały skład.... A nie, że wy napiszecie dwa słowa i tyle. W dniu 19.08.2018 o 11:25, sebb napisał: Napisałem post w dziale ffa o tym czy czasem w turnieju chciały zagrać dziewczyny. A Ty usuwasz post i nie dostaje żadnej notki o tym dlaczego został usunięty ten post. Dopiero informacje o tym dlaczego został usunięty post dowiedziałem się od właściciela. To nie jest temat na takie idiotyczne pytania. Zapytaj się każdej z osobna na pw, bo chyba też nie wiesz, że część z nich wcale nie gra w go. A ja tym bardziej nie życzę sobie takich tekstów tutaj. Twoja inicjatywa to ty się upominaj. Jak ukryte to chyba z jakiegoś powodu, bo łamało regulamin... 2 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi