aquaa 14 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Twój nick: aqua Wiek: 16 lat Kilka słów o Tobie: A więc na imię mam Przemysław i pochodzę z Pomorza, mam 16 lat jak widać powyżej, interesuje się fitnessem, mechaniką po części i w sumie sportem. W wolnym czasie oprócz spotykania się ze znajomymi, pogrywam sobie w gierki. Od jakiegoś czasu ćwiczę w domu, mam jakiś sprzęt już i mam zajawke, żeby zrobić sobie mini siłownię w domu, gdy zaoszczędzam coś, to dokupuje jakiś sprzęt. Jestem naprawdę towarzyszki i lubię poznawać nowe osoby. Można ze mną naprawdę pożartować, ale wszystko ma swój umiar, czasem potrafię rozbawić, pośmiać się wspólnie, lecz można ze mną również poważnie porozmawiać. Potrafię dostosować się do większej części sytuacji i lubię współpracować z innymi osobami. Lubię słuchać muzyki typu rap i niektórych nutek z ciekawym basem. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Czasem nie ma kto zapanować nad serwerem, ludzie czasem nie potrafią się zachować i nie ma porządku, dlatego chciałbym ja zapewnić porządek na serwerze, jak tylko będę mógł, bo nie zawsze jest admin. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: Owszem, kiedyś byłem administratorem na innym serwerze cs 1.6. Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): AMX nie jest to coś trudnego, jedynie komendy do przypomnienia, tak to 8-9/10, bo zostaje mi te kilka komend do przypomnienia. Staż w grze: Około 4 lata, w 2015 na pewno już grałem na tym Deathrunie. Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/aqua/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): Postaram się codziennie przynajmniej godzinkę, lub dwie czy trzy poświęcić serwerowi, godzinka to pewniaczek w większości dni, w wakacje nawet może czasem dłużej. Czy uiścisz składkę adminowską?: Owszem ------------------------------------------------------- Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez aquaa 2 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azraelazrael 71 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Na małe tak i małe nie Dużo wymieniać nie bd 😜 +Wiek -Amx +Kulture ma -Gt słabe popraw Narazie na nie Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Azraelazrael 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszczKunk 79 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Ja jestem na nie Wiek+ Amx +/- Takie sobie te GT, pograj jeszcze tydzień dwa, a do tego czasu będę starał się być, zobaczymy jak to będzie wyglądało i jak będziesz się sprawował. Na + składka Tyle ode mnie 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 No nie wiem, GT jest spoko. Uzgadnialiśmy, że jeżeli w GT będzie aktywność dłuższa niż tydzień to może śmiało pisać. Tak jak wspominałem GT jest nawet dobre tym bardziej, że zastąpisz TGM który zrezygnował z funkcji przez zerową aktywność. Przy mnie na serwerze zachowujesz się w porządku, nie miałem na Ciebie żadnych skarg. Zastanawia mnie czemu nikt więcej się nie wypowiedział. Przyjmuję na okres próbny - 2 tygodnie Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi