s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 (edytowane) Kontrolować przestrzeń (m.in. móc się teleportować) czy kontrolować czas (m.in. móc się przenosić w czasie) Edytowane 14 Października 2018 przez K3ndinh0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio 147 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Wolałbym kontrolować czas. Z racji tego, że zaczyna się rok szkolny mógł bym ominąć sprawdzian. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Kontrolować czas. Zwiedzilbym odlegla przeszlosc i przyszłość 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeyJey89 56 Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Zdecydowanie kontrolować czas, możliwość poprawienia błędów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Kontrola czasu. Po co teleportacja jak możesz ukraść hajs z banku i się cofnąć w czasie z nim 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milosh 92 Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Kontrola czasu, mógłbym przeżyć życie na różne sposoby. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Kontrolować przestrzeń tak, żeby była mi podwładna. Po co mam kontrolować czas, skoro mogę cały czas kontrolować teraźniejszość, na dodatek, że przez kontrolowanie czasu wspomnienia nie miałyby sensu. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleyu 144 Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Kontrolować czas, cofnąłbym czas o 2 miesiące. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi