Yedy 1 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Witam! Zakupilem gdzieś okolo 26 godzin temu vip-a za punkty na stronie i go nie dostalem. Nie mam pojęcia o o chodzi. Proszę o pomoc. Z góry dzięki! Mój nick to: Yedy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Tłumaczyłem ci abys wysłał prywatna wiadomosc do @-_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yedy 1 Opublikowano 7 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 No probowalem ale od 5 godzin nie przyją zaproszenia a kys greyson kazał napisać tutaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 miałes napisac na pw na forum do niego a nie zakladac nowy temat -.- kysowi chodziło o to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yedy 1 Opublikowano 7 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 No to przepraszam za kłopot, mósiałem źle zrozómieć. Jescze raz przepraszam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 7 Września 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Nie było mnie po prostu. Polecam kontakt przez PW (prywatna wiadomość na forum ze względu na to, iż jestem na forum częściej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi