Ryderhere:) 20 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) Twój nick: Jacob Wiek: 16 Kilka słów o Tobie: Mam na imię Jakub, lubię grać w pikę nożną i jezdzic na rowerze oraz lubię robić wypady z kolegami.😀 Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Często gdy nie ma adminów ktoś łanie regulamin i strasznie irytuje to mnie i moich znajomych więc myślę że mogę się wam przydać. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: Tak. Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 8/10. Staż w grze: 4 lata. Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Jacob/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): W dni robocze po 2-3 godziny dziennie a w weekendy po 3 godziny. Czy uiścisz składkę adminowską?: Jak będę miał pieniądze to oczywiście.😃 Edytowane 8 Września 2018 przez Ryderhere:) 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Na nie -GT niby po 4h a max z twoich 2 dni gry to 114 minut -Konto pod podanie -/+ Wiek Jak dla mnie to pograj chwile i spróbuj znowu ale w szybkiej rekrutacji bo jest otwarta. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azraelazrael 71 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Na nie -Gt Słabe pograj trochę na tym serwerze -Konto pod podanie -/+Wiek +Amx Coś od siebie: Pograj trochę i próbuj w szybkiej rekrutacji 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryderhere:) 20 Opublikowano 8 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 A ile tak jeszcze czk mniej wiecej ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) To chyba są żarty. Na nie. Konto pod podanie Gt jest co najmniej śmieszne,chociaż moje też nie należy do najlepszych. Wypowiedź pod podaniem co od razu skreśla podanie. Grasz za krótko Ps. Używaj opcji edytuj Edytowane 8 Września 2018 przez Złota Owca 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszczKunk 79 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Teraz, Ryderhere:) napisał: A ile tak jeszcze czk mniej wiecej ? Wypowiedź pod własnym podaniem. Do odrzucenia 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi