Marina. 1 405 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 (edytowane) 1. Twój Nick: Marina. 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracze (w tym były admin:)))) 3. Nick oskarżonego: Natalia, Krysio, "mysiakurwa", Lolqu 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:1:36467215 Krysio STEAM_0:133939620 - Natalia STEAM_0:58534759 - Lolqu STEAM_0:44070830 - Mysia 5. Data i godzina zdarzenia: 19.09.2018 około 22 6. Mapa: de_mirage 7. Opis sytuacji: 0:19-0:40 - głos Natalii na innym koncie (aktywny ban) 0:40-10 - obraza gracza przez krysio od 20-2:10 - znowu to co wyżej od 2:45-30 - Natalia (AB) od 35-3:10 - obraza gracza przez mysia od 6:20-6:40 - kolejna obraza mysia i krysia od 13:15-13:50 - obraza krulovej i byłego opiekuna od 16:19-16:25 - przyznanie się Natalii, że to ona. (AB) od 16:50-170 - znowu obraza krulovej od 170-17:30 - lolqu obraża graczy od 22:29-22:45 - znowu obraza byłego opiekuna przez krysia i mysia od 23:19-23:25 - znowu to co wyżej od 295-29:35 - obraza całej administracji włącznie z opiekunami. Podsumowując @Nataliaa wbija na ab, wyzywa w dalszym ciągu, Krysio wyzywa ale warto zaznaczyć, że to nie pierwszy raz. Pozdrawiam :))))))))) 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://670562.node24.pukawka.pl/dem-de_mirage-1537386894-1537388835.zip P.S https://www81.zippyshare.com/v/7GnZRon8/file.html polecam jeszcze tego posłuchać Edit. Od jakiegoś czasu nie mam admina @tNk Edytowane 21 Września 2018 przez Marina. 9 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolano lokiec 109 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Do jutra postaram się to wszystko ogarnąć. Jeśli ktoś chciałby jeszcze coś dodać tzn. ma jakieś dowody w postaci demka albo swoje zdanie na ten temat to zapraszam do komentowania i nie bania się. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Ja od siebie dodam tylko tyle, że sama miałam nieprzyjemną styczność z Natalią. No jak dla mnie osoba, która wchodzi na serwer chyba głównie po to, by wprowadzić na niego złą atmosferę, poprzez wyzywanie użytkowników forum, w tym również mnie, mimo, że nie rozmawiałam z nią nigdy, jest od razu skreślona. Śmieszy mnie tylko jedna rzecz, a mianowicie, kiedy dowiedziałam się o tym, że wyzywała mnie na serwerze, to postanowiłam do niej napisać, by wyjaśnić sytuację. Oczywiście Natalia się do tego nie przyznała, co dodatkowo potwierdza, że nie jesteś tylko prowokatorką, ale jesteś także zakłamana, ponieważ wszystko jest na demku. Mam tylko nadzieję, że dostaniesz najwyższą karę, bo mimo, że sama dalszej styczności z Tobą nie będę miała, to dobrze by było, gdyby reszta graczy też nie miała już z Tobą do czynienia. 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krulova. 54 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 (edytowane) Jako administratorka serwera wychodzę z przekonania, że członkowie naszego zespołu powinni robić wszystko aby utrzymać przyjazną atmosferę na serwerze. Nie trzeba być niesamowicie mądrym żeby ogarnąć, że bez zgranego zespołu to się nie uda. Zespół nie będzie jednak zgrany jeśli trafią się w nim osoby takie jak np Natalia. Pomijam już fakt ciągłego prowokowania i nakręcania wszystkich na wyśmiewanie narzuconych przez nią osób, ale samo WYZYWANIE i BEZPODSTAWNE obrażanie wszystkich wokół jest totalnie słabe. Pokazuje to także poziom , który nie jest wyższy od poziomu drewnianego klocka układanego przez dzieci.Nie tylko ja jestem zdania, że osoba, która wyśmiewa użytkowników serwera, administratorów, opiekunów...i ogólnie biorąc działa na jego niekorzyść powinna zostać nagrodzona soczystym banem. Pozdrawiam Edytowane 20 Września 2018 przez Krulova. 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 @krysio. Ja, jeszcze coś co nie ma nic do dodania, a się pożegnamy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tNk 45 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Generalnie, niestety pomimo tego, iż kogoś nie lubię bądź lubię muszę wyrazić swoje zdanie w tym temacie. Ostatnio trochę przesadziliście z trollowaniem na serwerze, pomimo, że grając z wami MM'a było spoko. Gadanie bzdur ala "administracja tego serwera spada na psy" czy coś takiego niczemu nie służy, oczywiście jeżeli mamy oceniać, to wg mnie nawet autorka tego tematu nie robi nic wnoszącego na serwer. Po pisaniu na u@ nie były podejmowane żadne działania, więc kogo powinniśmy oceniać? Zacznijmy od siebie. Klan PontonK przesadziliście ostatnio(chociaż nie mam nic do was, trollowanie ludzi itd nie przystoi, niektórzy są starsi i chcą pograć w ciszy z infem a nie darciem się do mikro i tekstami typu "jebać Cie,dojadę Cię"), ale jeżeli miałbym coś mówić jako neutralny gracz(sam rzucę przekleństwem, ponieważ łatwo denerwuję się przez tą gierkę komputerową,ale co nas odróżnia to to że staram się pomagać innym, nie trolluję, jeżeli jest zgrany team staram się panować nad atmosferą oraz komunikacją co jest chyba najważniejsze), to prawdopodobnie około 7 osób powinno dostać bana, a 3 osoby powinny stracić posadę administratora. Opiekuni wybierają administrację i to oni są za nią odpowiedzialni, nie mam zamiaru się w to mieszać czy ktoś jest w takim banale kompetentny czy też nie. Pamiętajcie, tu nie chodzi o jakąś zawiść czy coś, ale o to jak czujemy się na serwerze. Wolicie grać z dziećmi(nie obrażając wszystkich) i ludźmi dojrzałymi drącymi japę czy normalnymi fajnymi gośćmi którzy dają info, a w czasie przerwy można sobie luźno pogadać? Dodam jeszcze jedną rzecz - jeżeli chcecie przyjmować administrację, to sprawdzajcie czy ktoś udziela się do mikrofonu. 100% ludzi w podaniach posiada sprawny mikrofon, ale jakoś tego nie słyszę na serwerze. Wyszedł taki mish mash, miałem już wcześniej pisać podobnego posta, ale jakoś brak mi chęci na zajmowanie się "problemami z gierki". Mogą wystąpić błędy, ponieważ jestem zmęczony. Pozdrawiam! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolano lokiec 109 Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Witam, wraz z Kasią ustaliliśmy następujące kary. Natalia - Perm Ban na obu kontach. Mysio i Krysio - Ban na miesiąc. Lolqu - Ban na tydzień. Chciałbym również przeprosić za zaistniałą sytuacje, bo nie oszukujmy się, wina leżała po obu stronach. Mam nadzieję, że do takiej sytuacji już nigdy nie dojdzie, a jak dojdzie to kary będą surowsze. 7 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolano lokiec 109 Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi