sater 0 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) Jakby ktoś nie mógł wejść na serwer to zapraszam na diablo moda. Co prawda tylko 4 sloty, ale powinno pomieścić wszystkich oczekujących. IP: 54.38.134.12:27015 cs-classic.pl Edytowane 13 Marca 2019 przez RyKoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Września 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Potwierdzę tylko, że jest to nasz serwer Diablo Oczywiście istnieje też możliwość gry na COD HARD, który korzysta z nowego silnika: cod.cs-classic.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sater 0 Opublikowano 24 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 3 godziny temu, -_- napisał: Oczywiście istnieje też możliwość gry na COD HARD, który korzysta z nowego silnika: cod.cs-classic.pl Hardzik zawsze na propsie, tylko ilość klas trochę przeraża. No i mogą być trochę nie zbalansowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Września 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 47 minut temu, sater napisał: Hardzik zawsze na propsie, tylko ilość klas trochę przeraża. No i mogą być trochę nie zbalansowane Ciężko było to zrobić skoro dwa tygodnie (oczywiście mówię tutaj o przerwie w pracy, bo ten czas poświęcałem na to) robiłem przy samym silniku xD Tutaj info o co dokładnie chodzi: Nad klasami aż tak nie myślałem, bo ważne było działanie głównego pluginu. Tutaj ważne jest by sprawdzić czy wszystko działa, bo silnik ten wejdzie na aktualnego COD w przyszłości. Oczywiście mówię tylko o silniku, żeby zaraz ktoś nie myślał, że kill streak pojawią się na medium, bo tak nie będzie - nie ma szans na takim serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi