Speak 23 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Czy znajdzie się jeden mocny który opracowałby mapy na CODa , mam na myśli np Westwood czy ElDorado .? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanRayS 58 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Trzeba czekać na aktualizację tych map pod najnowszą wersję cs. Z tego co słyszałem mapy nie współgrają z panoramą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2styKot 4 Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Dalej tego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Października 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Czego dokładnie nie ma? Problem z wywalaniem z serwera na danych mapach, to nie jest moja wina, a panoramy. Nie jestem mapperem, nie znam się na tym, a więc też nie jestem w stanie to naprawić. Jedyną możliwością na ten moment jest albo wyrzucanie takich map, albo ich naprawienie przez kogoś kto się na tym zna, ale ja nie znam takich osób poza @patrik (lecz on jeszcze nie ogarnął map na JB) oraz @liseq, lecz ja też nie mogę nikogo do tego zmuszać + do takich map trzeba mieć chyba ich "swego rodzaju" kod źródłowy by móc ponownie skompilować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrik 250 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 znaczy no nawet jakbym miał czas i chęci, to nie ukradne kogoś pracy. Jak nie ma nowej wersji oryginalnego autora to nie ma no i tyle 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Mapy wprowadzone z aktualizacją pod panoramę. Pozostaje testować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi