schab 166 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Twój nick: shq Nick oskarżonego: Negan SID oskarżonego (komenda status): macie Godzina i data przewinienia: okolo 14:15 06.10.2018 Opis sytuacji: Przechodzę sobie mapę abstact_easy jakieś dzieci krzyczą na mikrofonie, łe shq skraca (proteletubis i lizu_mateo) Negan wchodzi sobie na spect ponownie normalnie przeszedłem mapę, a tu chyc ban na godzinę za skracanie. Dowody (demo, SS, świadkowie): - Uwagi (opcjonalne): Nie wiem co ten osobnik robi na stanowisku admina, jedyne bany jakie powinny polecieć to 2x mikro +16 dla tych panów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negan 10 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Kłamstwo wyssane z palca, przy pierwszym razie nie widziałem jak skracałeś dostałem informacje że coś takiego miało miejsce. Przy drugim razie na spectie wszystko dokładnie widziałem i dostałeś słusznego bana. Więc nie wiem po co ten post. Stosuj się do regulaminu i będzie wszystko okej Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Mapy deathrun_abstract_easy nie da się skrócić. Ban nie słuszny. Co do tej dwójki "konfidentów" to powinni zostać ukarani banem/kickiem. Admin dostaje upomnienie słowne. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Sorry że się wtrace xD ale admin jest na okresie próbnym, więc ma ostrzeżenie Sorry @OptimusPrim za nie poinformowanie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi