slajdEN 296 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 1. Twój Nick: slajden 2. Kto zawinił? (admin/gracz): admin 3. Nick oskarżonego: bliks 4. Steam_ID oskarżonego STEAM_1:1:3269899 5. Data i godzina zdarzenia 10-06-18 21:57 6. Mapa: dust2002 7. Opis sytuacji: Na pytanie "kio, po ile teraz UB chodzi" dostałem bana za obraze(?) 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) jeszcze nie ma 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 (edytowane) Jest to prowokacja oraz sianie fermentu nie pierwsze z twojej strony Jest to admin ktory poprostu gra dobrze a ty wyzywasz go od cziterów oraz sugerujesz ze wykupił sobie UB Pozdrawiam czekam az to nwm rykos lub zjem cie rozpatrzy ale racze @-_- ps.jestem blix nie bliks Edytuj posty a nie dodawaj nowe komentarze Dziękuje Za taki chamski komentarz nie musze cie ostrzegac po za tym dobrze wiesz ze Kio irytuje jak ktos mowi ze ma czity i rzeczy typu ktore napisałes z premedytacją do zdenerwowania go więc podsumowując nie musze cie za to ostrzegac Edytowane 6 Października 2018 przez Blix 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdEN 296 Opublikowano 6 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Okej w takim razie czekam na jakieś przykłady moich innych prowokacji? Wgl czego? Jakich kurwa prowokacji? Po prostu zapytałem(bo wcześniej widziałem jak np używają razem z Peterem komunikatorów) w grzeczny sposób i dostałem bez żadnego ostrzeżenia zbanowany, nawet jeśli to mój pierwszy ban. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 6 Października 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Jaki sens miało to pytanie? Co ma opiekun do kupowania UB? Dla mnie ban jak najbardziej słuszny, bo widać, że była to prowokacja. Nie jesteśmy w przedszkolu i nikt Was przez całe życie nie będzie prowadził za rączkę. Wiedziałeś, że zadajesz idiotyczne pytanie, prowokując przy okazji daną osobę. PS: Jeżeli oczekujesz odpowiedzi na swoje pytanie, to wystarczyło sprawdzić dział "Prośby o UB" Polecam zapoznać się dokładnie z tym tematem, żeby zaraz nie okazało się, że powstaną jakieś zmyślone bajki Temat zamykam, bo nie widzę sensu rozpatrywania tego typu skarg. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 6 Października 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi