Złota Owca 624 Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Nick: Flash Powód rezygnacji: Myślałem o tej rezygnacji od dłuższego czasu, jednak chciałem się wstrzymać, ale chyba jednak nie ma sensu. Moja aktywność na serwerze jest zerowa, a dodatko serwer jest średnio oblegany, Więc myślę że 2 adminów da sobie radę. Chciałem podziękować @Zyguś za szanse, która dostałem po raz kolejny. Mam nadzieję że jakoś pomogłem serwerowi. Coś od siebie: Dzieki jeszcze raz, może kiedyś wrócę na serwer bo na razie tak średnio mi się chce grać. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Dzięki za wkład włożony w serwer. Do zobaczenia Przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi