top1eu 0 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Twój nick: top1eu Wiek: 14 Kilka słów o Tobie: Witam, jestem Paweł chodzę do 8 klasy podstawowej, moim hobby jest piłka nożna, mieszkam w województwie Wielkopolskim i pochodzę z ubogniej rodziny z miejscowości Jarocin [80 kilometrów od Poznania], gdy skończe 8 klasę chciałbym pójść na Informatykę gdyż, kręci mnie ta dziedzina...Komputery i te sprawy, mam brata który ma 3 lata. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Staram się gdyż, chciałbym pomóc wam przy dalszym rozwinięciu tego Jailbreaka wiadomo że lepiej się gra gdzie stosują ten regulamin a nie gdzie grają na taki typowy ,,odpierdziel'' i poprostu chciałbym dołożyć tą chociaż jedną cegiełkę w rozwinięciu. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?:Nie, ale gdzieś tam przypatrzywałem się kątem oka na różnych administratorów i chociaż te troszeczkę ma m doświadczenia. Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10):6/10 Staż w grze:Myśle, że nie najlepszy ale też nie najgorszy. Link do Twojego GameTrackera: Niestety nie mogłem znaleźć wpisywałem swój nick... i nic. Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy):dni robocze: 3-5h weekendy: 4-7,8h Czy uiścisz składkę adminowską?:Tak, lecz nie zawsze bym był w stanie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Na nie. -wiek -konto pod podanie -brak gt - nie byłeś eminem i axm 6? - chyba pomyliłeś serwery albo nie ogarniasz tej gry bo to nie jailbreak xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
top1eu 0 Opublikowano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Pomyłka, miało to być podanie pod Jail, pomyliłem zakładki, TEMAT DO ZAMKNIĘCIA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi