OutlaV 0 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 1. Serwer: ProCod 45k Wyjebany Exp. 2. Nick: OutlaV 3. Imię: Kuba 4. Wiek: 15 5. Znajomość Amxx(0/10): 8/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak. 7. Składka obowiązkowa (Tak/Nie): Tak. 8. Czas spędzony na forum: Mało Ale Poprawie Czas. 9. Opisać siebie: Miłym,spokojny,pomocny,ogarniety. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Bo lubie ta serwerownie i chcial bym cos wiecej na niej osiagnac. 11. Linki do reklam: Ustalone Z H@. 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: Ide na spec i daje mu ssy lub krece demko i perma. -Gdy ktoś nadużywa micro: Upomnienie lub ban na 5 min. -Nadużywa Kultury na serwerze: Upomnienie lub ban na 5 min. 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam. Dziekuje. By OutlaV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Hahhahah, Nie. 1. Dawno cie nie było 2. próbowałeś mnie "oje*ać" na kasę podając się za h@ konkurencyjnej sieci oferując mi premki, admina i j@ na forum. Nie można ci wierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 coz ja bym ci mogl dac szanse mimo ze wyzywales sie na mnie banujac za aima kiedy kupowalem perki i nawet nie robiles ssow. coz potrafie wybaczyc ^^ jesli wuwunio sie zgodzi masz moje poparcie mam nadzieje ze sie zmieniles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 NIE- nie widzę cię na serwie, a poza tym już zrezygnowałeś z classic'a dla innej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 NieMało grasz na servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jestem na nie. Nie grasz w ogóle tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja jestem tak jak góra ; D , NIE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nie up@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THE BEST PLAYER 1 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Nie, mało widzę cie na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziobkovsky™ Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Nie , oszukujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie na NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi