Kosin 327 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Opis Problemu: Opis problemu jest taki że CS:GO zwiększa mi ping. W innych grach nie mam problemów z pingiem typu za duży lub skaczący i najczęściej jest to w granicach 40-60pingu Jeśli chodzi o CS:GO miałem często przypadki że ping miałem w okolicach 100 bądź co najdziwniejsze raz na 2 rundy tak mi ścinało przez około minutę internet że rozłączało mnie nie tylko z csgo ale także ze wszystkiego czyli steam, przeglądarka itd. Tak jak mówię problem pojawia się tylko w CS:GO na serwerach społeczności. (Nie wiem jak z rankedami bo bardzo długo nie grałem), w innych grach bądź sytuacjach (oglądanie czegoś), tego problemu nie zauważyłem System na którym aktualnie grasz: Windows 10 (tak wiem, zły temat. coś mi ścięło i się dodało, przepraszam) Edytowane 6 Listopada 2018 przez Kosa Skill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) Okej, problem w temacie nie jest nieco nie aktualny ponieważ problem ewoluował, a mianowicie, sprawdzając na speedteście mam ping 21, we wszystkich grach czyli lol, overwatch, czy fortnite mój ping wynosi około 40-50, jednak w CS GO ten ping mam na poziomie 110-130, a na dodatek próbując włączyć jakąś stronę poprzez steam przeglądarkę, one też się wolniej ładują. Operator już naprawił awarię i normalnie mogłem dziś jednocześnie w 10min ściągnąć sterowniki nvidi mieć yt 1080p na kompie i 1080p na TV. CS:GO magicznie robi że internet mi wariuje. kiedyś tak jak to opisałem wyżej, dziś to co tutaj. Jest ktoś w stanie pomóc? Jedyne rzeczy jakie znalazłem na necie są sprzed kilku lat Dodam że choke jest często na poziomie 7-11% a loss czasem 1% Edytowane 11 Listopada 2018 przez Kosa Ken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Próbowałeś przeinstalować? xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Godzinę temu, PIOTR_xD napisał: Próbowałeś przeinstalować? xD Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to najlepiej nic nie mówić. Cs był w czasie tych problemów przeinstalowywamy kilkunasto krotnie. A system przynajmniej kilku krotnie. To nie jest sytuacja jeden tydzień. Ciągnie się ten problem tak od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Od twojego 1 postu minął tydzień, w tym czasie nikt ci nie odpowiedział. Stwierdziłem, że ci po prostu pomoge, faktycznie troszke pytanie bylo glupie, aczkolwiek sam tez nie napisales co robiles na wlasna reke, zeby rozwiazac problem. Z przeinstalowaniem gry mialem na mysli to, ze potem twoje ustawienia typu rate itp. wroca do domyslnych ustawien i moze by cos to dalo. No bo w koncu dzieje sie tak tylko w cs go wiec... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi