Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Listopada 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Witam, Poszukuje aktywnej osoby na stanowisko opiekuna FFA, która ma czas i chęć do zajmowania się tym serwerem. Na ten moment potrzebuje jednej osoby, lecz nie wykluczam, że może dojść do przyjęcia dwóch osób. Wzór: Imię: Nick: Wiek: Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Staż na serwerze: STEAM: Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Dlaczego akurat Ty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Imię: Mateusz Nick:eQQ Wiek:18 lat Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Tyle ile jestem w stanie Staż na serwerze: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/596771 STEAM: STEAM_0:100050544 Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Nie Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Tak przez długi czas jestem Administratorem na serwerze. Dlaczego akurat Ty: Nie można określić dlaczego akurat ja, jestem już na tej sieci naprawdę sporo czasu i przez większość grałem na only DD2 jako Administrator potem miałem przerwę i zacząłem grać na FFa, nie miałem styczności z pluginami ale szybko się uczę i długo nie zajmie żebym wiedział co i jak. Co prawda było na mnie kilka skarg się przyjęło ale myślę że dam radę. Edytowane 16 Listopada 2018 przez eQu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) Imię: Adam Nick: SKUNIK Wiek: 23 Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: do 6h dziennie w roznych porach dnia. Staż na serwerze: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/295142 STEAM: STEAM_1:0:115279473 Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): NIE Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Admin od dosc dlugiego czasu. Dlaczego akurat Ty: Krotko zwiezle i na temat wiekszosc osob mnie zna lub tak mi sie wydaje. Z checia wezme na barki takie stanowisko mam wiele pomyslow ktore mogly by dac efekt w dalszym rozwoju servera. Druga sprawa bylem dlugi okres za granica w holandii teraz zostaje na stale co sie z tym wiaze wiekszosc czasu dla servera to wszystko Pozdrawiam. Edytowane 17 Listopada 2018 przez BOT SKUNIK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 W dniu 16.11.2018 o 21:40, eQu napisał: Imię: Mateusz Nick:eQQ Wiek:18 lat Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: Tyle ile jestem w stanie Staż na serwerze: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/596771 STEAM: STEAM_0:100050544 Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): Nie Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Tak przez długi czas jestem Administratorem na serwerze. Dlaczego akurat Ty: Nie można określić dlaczego akurat ja, jestem już na tej sieci naprawdę sporo czasu i przez większość grałem na only DD2 jako Administrator potem miałem przerwę i zacząłem grać na FFa, nie miałem styczności z pluginami ale szybko się uczę i długo nie zajmie żebym wiedział co i jak. Co prawda było na mnie kilka skarg się przyjęło ale myślę że dam radę. W dniu 17.11.2018 o 19:34, BOT SKUNIK napisał: Imię: Adam Nick: SKUNIK Wiek: 23 Ile czasu dziennie możesz poświęcić serwerowi: do 6h dziennie w roznych porach dnia. Staż na serwerze: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/295142 STEAM: STEAM_1:0:115279473 Czy miałeś na innej sieci H@ lub J@(podaj nazwy, bez linków): NIE Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Admin od dosc dlugiego czasu. Dlaczego akurat Ty: Krotko zwiezle i na temat wiekszosc osob mnie zna lub tak mi sie wydaje. Z checia wezme na barki takie stanowisko mam wiele pomyslow ktore mogly by dac efekt w dalszym rozwoju servera. Druga sprawa bylem dlugi okres za granica w holandii teraz zostaje na stale co sie z tym wiaze wiekszosc czasu dla servera to wszystko Pozdrawiam. Zapraszam Was na PW. Zadam parę pytań i zdecyduje, który z Was na ten moment jest lepszym kandydatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi