u n f o r g e t t a b l e 4 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Święta coraz bliżej, można to zauważyć po świątecznych reklamach, produktach świątecznych w sklepach etc. Chciałbym zapytać gdzie spędzicie zbliżającego się wielkimi krokami Sylwestra. Ja jestem zwolennikiem świętowania nowego roku w gronie rodziny, w domu, w miłej atmosferze. A czy wy macie już plany na tegorocznego Sylwka? Podzielcie się! 🎅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Niestety w Belgii gdzie jest zakaz piro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freunde bobby 202 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 najebać się jak meserszmit i wrócić nad ranem do domu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Bede grał w gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikY! 104 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Ta ta do koleżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes 147 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Co rok kusi mnie Sylwester z Polsatem, ale koniec końców ląduje w górach ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi