GinoLanetti 7 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 1. Serwer: Gold Call of Duty 45001 lvl . 2. Nick: [G]ino[L]anetti ` 3. Imię: Wojciech 4. Wiek: 17 5. Znajomość Amxx(0/10): 6 (ucze się dośc szybko) 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak. 7. Składka obowiązkowa (Tak/Nie): Myślę ,że tak w granicach moich możliwości. 8. Czas spędzony na forum: ok. 2 godzin. 9. Opisać siebie: Jestem bezkompromisowym człowiekiem , który za wszelką cene szuka złotego środka , aby każda ze stron czuła sie dobrze w każdej sytuacji Nie ponoszą mnie nerwy w czasie ,których mógłbym coś powiedziec bądź zrobic graczowi ,który przyszedł bawic sie na serwerowni. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chciałbym zostac adminem , ponieważ chce pomagac "serwerowni" ,aby była jak najlepsza i każdy miał o niej dobre zdanie. 11. Linki do reklam: 1) http://cs-soplica.com/topic/111854-zapraszam-na-cs-classic/ 2) http://www.fragarena.pl/topics10/14567.htm#50578 3) http://cs-maxskills.pl/showthread.php?50300-WBIJAJ-na-CS-Classic (pod WilkaZmC) 4) http://www.cs-serwery.eu/cgi-sys/suspendedpage.cgi?p=4516#4516 5) http://cspukawka.pl/viewtopic.php?p=137507#137507 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: Jeśli ktoś gra na nielegalnym oprogramowaniu postaram sie to na 100% zweryfikowac a jeżeli będe juz pewny podjąc odpowiednie środki . -Gdy ktoś nadużywa micro: kilkaktorni upominam , jeżeli nie pomaga traktuje go zablokowaniem na czas minimum 5min. -Nadużywa Kultury na serwerze: Postępuje podobnie jak z nadużywaniem mikrofonu , jeżeli ktoś przesadza wyzywając/obrażając osoby bliskie/rodzine/kulturowe/religijne postępuje bardziej srogo . 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Platforma jest "Non Steam" , sprzedałem poniewaz nie myślałem ze kiedys znów zaczne przygode z CS. Jestem w trakcie szukania nowej platformy "steam" Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania . Dziękuje , [G]ino[L]anetti ` 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Na Tak czemu ? Wiek Fajnie sie z nim gra pomaga oganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Na tak. Fajnie się z nim gra, zrobił reklamy, ma mikro i odpowiedni wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Gino jest pomocny i miły więc na tak a pozatym reklamy wiek mikro i jak bd miał to składki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 TAK - wymagania spełnione Tylko doucz się amx'a i napisz w pkt 12. co zrobisz z aimem i wh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Na TAK ogarniety Wiek Amx ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Na tak, wiek, micro, reklamy, tylko siedz wiecej na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 zawachalem sie nad nie przy pkt 12 co do dopalaczy ale pozatym nie widze wiekszych minusow jestem sklonny byc na tak chociaz czesto cie nie widzialem ^^ TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 bardzo czesto obecny na serverze , wymagania sa , mozna dac szanse ;d , TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nie Obraża i ciągle placze jak go zabije Nie ma 30h tylko 18 Czas i aktywność na forum też - Użytkownik od Dzisiaj, 00:26 a to było dobre ^.^ Do tego 2 posty na forum. Prośba o ub i ten temat. Żałosne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 NIEKonto dla podaniaAktywność na forumH na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nie , konto dla podania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GinoLanetti 7 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dziękuje za wszystkie "Tak" bądź "Nie" każdy ma swoje zdania i nie mam zamiaru go krytykowac czy wzburzac się za negatywną opinie . I mam jeszcze jedno pytanie , czy aby przeglądac forum trzeba byc zalogowanym? Czas to napewno ok.2 godzin (brac łączną sume chwil przeglądania). i co to za powód "konto dla podania" to żaden powód , nie znacie mojej osobowości . Oceniac po czasie jestem za kulturalny żeby to skomentowac . Nie składam tutaj podania ,żeby zostac moderatorem tylko adminem serwera .. I co ma prośba o UB do głosu tak/nie ? zastanów sie . Decydującą opinie zostawmy Wuwuniowi Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jestem neutralny-wiek,-aktywnosc na serwerzeale zdenerwowalo mnie to twoje gradanie przez mikro zeby sie w twoim podaniu wypowiadac + spam w swoim temacie, nastepnym razem uzywaj opcji Edytuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Na nie , płacze przez mikro , spam w podaniu amx słabe , zadko go widze na serwerze konto do podanie ... stanowczo na NIE !! pozatym mysle ze rekryutacja na @ PRO CODA powinna byc juz off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jestem na tak damy ci szanse proszę pisać na pw /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi