vaaS 948 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Twój nick: TGM Nick oskarżonego: Whiteangel SID oskarżonego (komenda status):- Godzina i data przewinienia: 16:27 dnia bierzącego Opis sytuacji: Przeklnąłem tylko raz a admin wje*ał mi bana na dzień, naużywanie? Czyżby? XD Dowody (demo, SS, świadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/bans/3495.html Uwagi (opcjonalne): 5.23. Nadużywanie wulgaryzmów - ostrzeżenie; kick; ban 5-30 minut; ban 3 godziny; 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 To ten punkcik dotyczył tego zwrotu, 5.24. Obraza gracza/admina - ban 3 godziny; ban 1 dzień (x2); ban 1 tydzień; Cytując "Zamknij pi*de angel XD" było raczej skierowane do mnie. Punkt który wskazałeś może dotyczyć m.in przeklinania po śmierci a nie wulgaryzmów skierowanych do admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Obraza admina. Banik słuszny i zostaje. (skróce do 3h) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi