Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 28 Listopada 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Witam, Proszę zgłaszać w tym temacie problemy związnae z wejściem na TS3 (np: jeśli nie załaduje od razu) + proszę powiedzieć czy dalej wywala na czat serwerowym informację o błędnej wersji serwera czy coś w tym stylu. PS: Zmieniono ceny SVIP: http://tsclassic.voice24.pl/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 (edytowane) Co do teamspeak'a to zawsze wchodzi za drugim kliknięciem, pokazuje info że wersja ts'a jest przestarzała ( goł aktualizacja ). Nadal nie widze shoutboxa, zostaw w prawach rangi VIP czy ma dostęp. >:c //tabelki również nie ma //Tabela wróciła Edytowane 29 Listopada 2018 przez Dorian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 29 Listopada 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 To dział ts3, nie róbmy syfu Pytałem czy teraz wyświetla się ten problem, bo ja po wczorajszej mojej zmianie w dns takiego problemu nie napotykam Wpisz w cmd ipconfig /flushdns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi