Medve 497 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) 1. Twój Nick: Medve 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz(e) 3. Nick oskarżonego: HPCX , szto ty do mnie pierniczysz 4. Steam_ID oskarżonego: HPCX: 1:0:23371380 szto ty do mnie pierniczysz: 1:0:221925676 5. Data i godzina zdarzenia: 2018-12-08 22:15 6. Mapa: jb_leaderminecraft 7. Opis sytuacji: Gracz HPCX oraz szto ty do mnie pierniczysz siedzieli razem na teamspeaku. HPCX był w drużynie TT a szto ty do mnie pierniczysz po CT Podczas gdy jeden z CT wydawał polecenia i chciał wyprowadzić na mape drugi CT (szto ty do mnie pierniczysz) podrzucał Five-sevena do HPCX a on zabijał prowadzącego. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Niestety ale nie ma wszystkich demek z tego dnia więc świadek .?. (riker) 😜 9. Wynik/numer rundy/czas: końcówka mapy. @SnuFFy szto ty do mnie pierniczysz (to ten co dawał broń) a drugi to Marcinek : P Edytowane 10 Grudnia 2018 przez Medve 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Bez demka albo chociażby jakichś screenów skargi ci nie rozpatrzę. @Medve Jest szansa abyś podał nicki pozostałych CT? Edytowane 10 Grudnia 2018 przez SnuFFy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Demka wysypało przez bład po aktualizacji Nie wiem jaka jest tam dokladnie sytuacja, ale jesli sa swiadkowie i dziala wiekszosc, to raczej tez mozna by to przyjac, lecz jak wspomniałem, nie znam sytuacji i jeśli opiekun ma podstawy by wierzyć, iż Ci świadkowie nie są autentycznie, to może tych świadków odrzucić Cytat Podczas gdy jeden z CT wydawał polecenia i chciał wyprowadzić na mape drugi CT (szto ty do mnie pierniczysz) podrzucał Five-sevena do HPCX a on zabijał prowadzącego. Mogę sprawdzić logi czy gracz łapał taką broń i zabijał. Jeśli to będzie prawdą, to oboje lecą na miesiąc z serwera, więc mają wyjście, albo przyznać się do winy i dostać normalną karę, albo liczyć na to że logi z tego zostały usunięte 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HPCX2 4 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Akurat to jest prawda,zrobiliśmy tak przez 2 rundy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Gracze otrzymują bana na 3 dni. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi