HotimPL 20 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wiek: 16Kontakt (GG/e-mail/steam): GG: 46305674 e-mail : HotimPL@gmail.com Steam : ziomek1252Kiedy zaczynałeś grę w cs: jakieś 5 lat temu. Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Bardzo dobre. Codziennie Przeglądam Różne fora Poznając nowe Wspomagacze dzięki czemu wiem jak je rozpoznać.Ile masz wolnego czasu?: Poniedziałek-Czwartek : Przed szkołą 5:00-7:20 Po szkole 15:00-22:00/23:00 Piątek-Niedziela : 7 rano - 5/6 rano.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Ponieważ Spędzam sporo czasu na Forum i brakuje mi zajęcia, a widzę sytuacje w których Gracze muszą czekać czasem nawet 12 godzin ( jak Long way to hell ) aż dostaną UnBana. Ja odświeżam forum praktycznie co 20 sec. więc UnBany ( jeśli ss/demo jest czyste ) były by znacznie szybciej niż dotychczas.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Testowałem Wszelkiego rodzaju aimy, antyss na Botach . Na Serwerach nie używam wspomagaczy ponieważ nie jest mi to potrzebne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziobkovsky™ Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Na Tak. Powód : Nikotynia sie zaprzeproszeniem opierdala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Na TAK , Podanko dobrze napisane , myślę że sobie da rade bo jest dobrym grafikiem to czemu nie UBTEAM ? Ma wolny czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Essa 4 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Na Tak. ^^ Wymagania Spełnione ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 TAK - wymagania spełnione. Tylko jeden - nie masz 2 miesięcy na forum ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Tak -Wymagania spełnione i ogarnia : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi