Molly 5 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 1.Nick:Molly csgoatse.com 2.Powód rezygnacji:brak czasu na grę , brak chęci do grania na tym serwerze 3.Cos od siebie: Dziękuję oczywiście za to że daliście mi szanse @SnuFFy @patrik i za cierpiliwość dla mnie .Dzięki za grę takim osobą jak @Prosin @Sklejekxgod @|MajK| @skaff ten serwer stał się lepszy dla mnie . Jeśli kogoś zapomniałem oznaczyć to sorry. Czasami będę wpadał na serwer ale jako zwykły gracz, kiedyś do was wrócę !! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi