FreshFreshFresh 248 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wiek: 21 latKontakt (GG/e-mail/steam): GG, SteamKiedy zaczynałeś grę w cs:Dawno, dawno temu, około 6 lat temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Na COD'zie sobię radze ;)Ile masz wolnego czasu?: Dziennie od 4h do 6h :)Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chcę pomóc Chad'zie bo on tylko daje UnBany, a jak go niema to gracze czekają dosyć długo.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nie, nie używałem.Wymagania- 50 postów Jest - 50 godzin na forum Jest - Minimum 15 lat Jest - Minimum 2 miesiące na forum Jest nawet więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Fresh powinieneś się bardziej skupić na adminie na COD, bo bardzo żadko Cię widzę a reszta w 100 % nie ogarnia. Ale dam ci te tak TAK - wymagania spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziobkovsky™ Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Odemnie masz Tak odpaleńcu . Powód: Wymagania spełnione , ogarniesz. Ps. Udusiłęm żone ale suka i tak wstała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THE BEST PLAYER 1 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Na tak wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 No nie wiem bo po wczorajszych sytuacjach mam wątpliwości co do twojej osoby. Ale dam ci szasnę na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Na TAK -wymagania sa ,ogarniesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Jestem na tak. Wymagania spełniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi